aug 15 2012


Vackra hårmodeller med alopecia areata, fläckvis håravfall

Filed under Okategoriserade

I helgen var jag på en kongress kring frisyrer som Wella anordnade. Det var flera hundra hårmodeller på plats och de visade de mest häftiga frisyrer man kan tänka sig. Det fanns till och med frisyrer och hårdelar för de som drabbats av fläckvis håravfall och andra hårsjukdomar. Det var flera modeller som inte hade något hår över huvudtaget på skallen. Det såg nästan lite läskigt ut för man är ju inte vad vid detta. Är det någon kvinna utan hår på huvudet tror jag alltid att det handlar om en cancer sjuk person men det visade sig att så behövde det inte vara. De var faktiskt riktigt vackra trots att de inte hade något hår på huvudet.

 

No responses yet
Comments are closed at this time.

Trackback URI |