jun 01 2012


Alopecia areata behandling som ger resultat

Filed under Okategoriserade

En del autoimmuna sjukdomar drabbar cirka två till tre procent av vår befolkning. Män och kvinnor lika och det vanligaste är att de första skoven kommer i åldrarna tio till tjugo år. Vanligen bildas först en liten fläck med en diameter av 20mm. Denna fläck är helt kal och det kan inte ses någon som helst hårväxt – inte några vellus hår heller. Alopecia areata behandling kan te sig olika beroende på hur allvarligt det är, hur många fläckar personen har eller hur länge personen har haft fläcken eller fläckarna. Ju längre tid personen varit sjuk med fläckvis håravfall ju svårare kommer det att vara att hitta en behandling som kan lindra besvären. Risken finns dessutom att det kommer fler fläckar eller att fläckarna växer i storlek och sprider sig över skalpen.

No responses yet
Comments are closed at this time.

Trackback URI |